We luv u..

Tinggalkan Jejak Ya~

Blusher in2it

Hi this is a product Review...waa ni memang betul-betul best punye blusher...jalan-jalan cuci mata..jom tengok apa yang betul2 best punye blusher ny....ok aku nak share  product yang aku rekemenkan ni namapk elegent gitu dan  ni yg buat ko orang lagi tambah confident ( berkeyakinan)....
Ha yang ni walaupun tak setanding Bodyshop n branded produk yang lain, bagi aku memang dapat membuat penampilan kite look like gorgeous!...Lets u see bile i put in my hand :

See cantik x....nampak shemer dia yg betul2 mulus kan....x nmpk mcm badut n glitters key..Key kat bawah ni 
ade sikit detail at the back cover blusher case yg cute n femenin nie........








2 comments:

Run Away♥ said...

cantik wana dia kan.../salam kenal...dan salam aidilfitri..

lezaaleza site said...

hi...salam kenal jugak..yup mmg cantik n harge brpatutan, x rugi la

Post a Comment

Tinggal pesanan anda di sini...SATU pun jadi la hehehe