We luv u..

Tinggalkan Jejak Ya~

First Class Bundle



Seronok juga bisness ni ( bisness family ) sebab aku boleh lihat kerenah customer2 aku tapi secara real la bukan online . Huhu Last 2 week my bos ( kakak aku)  suruh order bundle collection untuk shop dia ...aku order la 200kg, Mix pakaian ladies and rounded t-shirt. Adus tak sampai 1 week  baju laris di jual macam pisang
panas..
Tapi rasa puas hati la  aku dapat layan customer coz dapat mempamerkan rasa keikhlasan, saje aku nak share n conteng-conteng hehe.


Anway Happy Holiday! Happy 1 Malaysia

2 comments:

♥ Dea ♥ said...

rs mcm nak bisnes gak.. hehe.. nk carik side income..:P

lezaaleza site said...

yes...ok beb dear! mule kecil2 dulu...

Post a Comment

Tinggal pesanan anda di sini...SATU pun jadi la hehehe